Cristian Bălașa continuă aventura la FC Aninoasa. De ce a acceptat să revină la echipă

Publicitate

Cristian Bălașa rămâne antrenorul Aninoasei pentru a continua munca începută în primăvara anului trecut. Tehnicianul a ales să rămână pe banca tehnică a divizionarei C după ce a purtat mai multe discuții importante cu șefii clubului în ultimele zile. După antrenamentul de miercuri după-amiază, Bălașa a luat câteva decizii radicale la nivelul lotului de jucători, astfel încât situația echipei să poată fi redresată.

“Am acceptat continuitate la Aninoasa pentru că am avut o discuție mai dură cu conducătorii clubului. Atât, Cristian Mitrea, președintele clubului, cât și domnul Constantin Maricescu, primarul Aninoasei, îmi susțin ideile pe care vreau să le implementez la echipă în următoarea perioadă. De acum înainte Aninoasa va juca orice meci pe viață și pe moarte. Va fi precum în legiunea străină. Meciurile care vor urma sunt numai examene pentru jucători. Cine le va trece va continua și din iarnă, cine nu va fi out. Din iarnă se va face o nouă selecție unde se va merge doar pe jucători tineri, iar media de vârstă va fi de 23-24 ani”, a precizat Cristi Bălașa.

Aninoasa s-a despărțit de “secundul” Răzvan Toboșaru

Staff-ul tehnic al Aninoasei rămâne de la mijlocul acestei săptămâni fără antrenorul secund Răzvan Toboșaru. Conducerea administrativă a clubului a luat această hotărâre după ce tehnicianul a invocat, din motive personale, că nu mai poate ajunge la antrenamentele echipei timp de două săptămâni. După despărțirea de “Tobi”, FC Aninoasa îi mulțumește pentru efortul depus pe banca tehnică în ultimii ani și îi urează mult succes în carieră! Până când se va găsi un “secund” cu acte în regulă, locul lui Toboșaru va fi atribuit temporar lui Gabriel Coman, unul dintre veteranii lotului.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele