Crimă șocantă la Târgu Mureș! O femeie si-a omorât fostul iubit, iar mama acesteia îi transporta trupul într-un tomberon!

Publicitate

Două femei de 42 și 65 de ani din Târgu Mureș sunt bănuite că sunt părtășe la o crima groaznică, victima fiind chiar iubitul celei mai tinere. Alarma a fost data de un localnic, care a sunat la 112 pentru a anunța că o persoană transportă într-un tomberon ceva ce seamănă cu trupul unui om, scria ProTv.ro.

Așadar, la locul precizat de localnicul care a anunțat autoritațile s-a deplasat un echipaj de poliție care a prins-o în flagrant pe femeia de 65 de ani în timp ce transporta trupul neînsuflețit. Pusă în fața faptului împlinit, aceasta le-a povestit achetatorilor că persoana decedata este iubitul fiicei ei, aceasta fiind și cea care l-a ucis, potrivit ProTv.ro.

Făcând mai multe cercetării, s-a descoperit că femeia de 42 de ani locuia într-o garsonieră împreună cu fiica ei de opt ani, dar și cu mama aceteia care îi oferea ajutorul în treburile casnice. Fostul ei iubit venea foarte des în locuința lor, uneori sub inflența băturilor alcoolice, făcând un scandal monstru. Astfel, gestul extrem al femeii de 42 de ani se explica prin neputința de a se mai lupta cu o astfel de situație, de aceea, conform spuselor psihologilor, cei abuzați trebuie să ceară ajutor, pentru că, dacă se complac în situația nefavorabilă, vor răbufni după un timp, ajungandu-se la adevărate tragedii.

Ca urmare a acesti eveniment, cele doua femei sunt cercetate penal pentru crima.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!