Covid19. Un milion de măști de protecție vor ajunge în țară. Majestatea Sa Margareta, președinte al Crucii Roșii Române, face apel la empatie și înțelegere

Publicitate

Crucea Roșie anunță că un milion de măști vor ajunge în România și urmează a fi distribuite instituțiilor publice, școlilor, centrelor de plasament, căminelor de bătrâni și în spațiile cu mari aglomerări de persoane.

Măsura este mai mult decât binevenită, în aceste zile de pandemie de Covid19, în care măștile faciale de protecție se găsesc extrem de greu, iar prețurile lor au explodat, punând la grele încercări în special instituțiile medicale, cele ale căror angajați și pacienți au nevoie uriașă de ele.

”Printr-un efort comun, zilele acestea, un milion de măști sanitare vor ajunge în țară. Majestatea Sa Margareta a României, în calitate de președinte al Crucii Roșii Române, face apel la empatie și înțelegere reciprocă în contextul crizei create de coronavirus: «În aceste momente, este nevoie să dăm dovadă de grijă față de aproapele nostru, să fim responsabili și, mai ales, să respectăm sfaturile medicale ale autorităților competente. Împreună, suntem o forță capabilă să învingă această amenințare la adresa sănătății noastre.» Potrivit Majestății Sale, Crucea Roșie Română este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19)”, a precizat președintele Crucii Roșii filiala Dâmbovița, Ionuț Ghibanu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!