Covid-19.Situație tot mai complicată la Corbii Mari. Furnizorii au început să refuze aprovizionarea magazinelor din comună cu pâine și alimente

Publicitate

Situația devine tot mai complicată la Corbii Mari, comună lovită puternic de coronavirus. Pe lângă faptul că localitatea  a devenit focarul principal din județul Dâmbovița, mai multe firme au început să refuze aprovizionarea cu pâine și alimente magazinele din comună.

Despre acest aspect a vorbit, luni de dimineață, primarul comunei, Ionuț Bănică, într-o conferință de presă online. “Situația este extrem de neplăcută. Distribuitorii de pâine, dar și cei de alimente, ce au aprovizionat magazinele alimentare de pe raza comunei nu mai vor să aducă marfă. Ocolesc practic comuna Corbii Mari. Fac totuși un apel să nu renunțe la activitățile obișnuite, din Corbii Mari. Nu avem toți coronavirus. Nu vine nimeni, nu interesează pe nimeni. Nu avem nicio susținere din partea Prefectului. De când există infectarea cu COVID-19 la noi în zonă, Prefectul nu a venit”.

Până acum, în plină pandemie de coronavirus, bilanțul în comuna Corbii Mari cuprinde o persoană decedată, 15 persoane confirmate cu COVID-19 și 275 de persoane izolate la domiciliu.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!