COVID-19. Se cere o ședință extraordinară a CJ Dâmbovița pentru alimentarea Fondului de Rezervă cu sumele neangajate și neutilizate

Publicitate

Primarii județului Dâmbovița au nevoie de sprijin – este  mesajul transmis de președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, care a solicitat consilierilor social-democrați să convoace o ședință extraodinară a Consiliului Județean Dâmbovița.

”Le-am solicitat acestora ca primul punct pe ordinea de zi să fie alimentarea Fondului de Rezervă Bugetară cu sumele neangajate și neutilizate de Consiliul Județean. De asemenea, după transferarea banilor, le-am cerut consilierilor județeni să voteze proiectul care permite alocarea banilor atât de necesari primăriilor dâmbovițene în vederea prevenirii răspândirii comunitare a infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei din judeţul Dâmboviţa. După cum am mai declarat, lupta împotriva răspândirii COVID-19 trebuie să fie un efort comun, al tuturor, pentru că sănătatea oamenilor nu are culoare politică”, a declarat liderul PSD Dâmbovița.

Potrivit acestuia, greul este suportat de autoritățile locale, pentru că toate cheltuielile au fost transferate de Guvern către primării. Fără un ajutor financiar consistent acordat primăriilor, primii care vor avea de suferit vor fi nimeni alții decât dâmbovițenii.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!