COVID-19. Arhiepiscopia Târgoviștei donează Spitalului Județean de Urgență un aparat pentru monitorizarea funcțiilor vitale

Publicitate

Un nou aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților va ajunge în cel mai scurt timp în posesia Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Dacă ieri, un astfel de element indinspensabil medicilor fost donat de către un grup de parlamentari dâmbovițeni, de această dată, cea care va oferi un aparat atât de important unității medicale este Arhiepiscopia Târgoviștei. Valoarea acestuia va fi 21 000 de lei.

“Ca o contribuție pentru îmbunătăţirea condițiilor de desfăşurare a activităților spitalicești, pe fondul pandemiei de COVID-19, joi, 26 martie 2020, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a achiziționat un aparat pentru monitorizarea funcțiilor vitale, de tipul Fukuda Denshi DS- 8100N, în valoare de 21.000 lei, pentru a-l dona Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Reamintim că Eparhia noastră contribuie la efortul național și global de eradicare a pandemiei de COVID-19 prin numeroase activități, demersuri și proiecte, precum și îndemnându-și proprii credincioși de a respecta cu strictețe reglementările legale privind carantina la domiciliu”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!