Conflict între Alin Ștefan și Marius Zidăroiu la finalul jocului dintre Bucșani și Gura Șuții. “Mi-a dat un pumn, m-a lovit cu piciorul și am picat”. “Nu l-am lovit, l-am înjurat”

Publicitate

Ionuț Parghel
Finalul meciului dintre Unirea Bucșani și Recolta Gura Șuții a fost unul incendiar. În apropiere de zona vetiarelor, trei jucători de la liderul campionatului județean au fost loviți cu pumnii și picioarele de mai mulți componenți ai formației din Bucșani. Potrivit mai multor voci, fotbaliștii Recoltei care au încasat o serie de lovituri au fost Alin Ștefan, Negulescu și Enache.

Dintre toți, cel mai șifonat a ieșit primul jucător, după ce-a intrat într-o altercație neașteptată cu Marius Zidăroiu, antrenor-jucător la Unirea Bucșani. “Am fost lovit pe terenul din Bucșani. Am vrut să dau noroc cu Zidăroiu la sfârșitul meciului, dar totul s-a dovedit un fiasco total. El nu a vrut, după care m-a înjurat și la fel am procedat și eu înjurându-l. Când am ajuns în zona vestiarelor, el mi-a înfipt mâna în gât, după mi-a dat un pumn în coste, iar în ultima fază m-a lovit cu piciorul în zona testiculelor, după care am picat. Nu am înțeles niciodată de ce m-a lovit fiindcă am vrut să dau mâna cu el. M-a sunat și de la Poliție, dar nu am depus plângere. El a incitat tot meciul, dar și la final. Probabil, i-a promis ceva cei de la Cornești, prea și-au dat sufletul pe teren jucătorii de la Bucșani. Nu mă gândeam că Zidăroiu poate face așa ceva. Știu că a jucat și el fotbal la nivel mai înalt și mă gândeam la altă mentalitate din partea lui. Dacă era oricare alt jucător mai ziceam ce mai ziceam, dar din partea lui nu m-am așteptat”, ne-a precizat Alin Ștefan.

Marius Zidăroiu: “Nu l-am lovit. I-am adresat injurii și nu am vrut să dau noroc cu el

Marius Zidăroiu a lăsat de înțeles că nu l-a lovit pe Ștefan, dar în schimb acesta spune că i-a adresat injurii din cauza atitudinii nepotrivite a mijlocașului de la Gura Șuții. “Nu l-am lovit pe Alin Ștefan. În schimb, poate să spună ce-a făcut el tot meciul cu încă un mijlocaș de-al lor. El și cu alți jucători i-au înjurat neîncetat pe copiii  echipei noastre. Pe mine nu și-au permis să mă înjure fiindcă i-am înjurat eu pe ei. Și cei de pe margine m-au înjurat. Cei de acolo au fost puși de primar să mă ațâțe. Normal, injurii le-am adresat și nu mă feresc de acest lucru. Să nu spună ei mai mult decât ce a fost. Într-adevăr l-am înjurat și nu am vrut să dau noroc cu el. Pentru acest lucru nu trebuie să spună el că l-am lovit deoarece nu a fost așa. Nu am vrut să dau noroc cu el fiindcă mi-a zis că se p… pe mine la sfârșitul jocului. I-am zis să se ducă acasă că nu am nimic cu el și colegii săi fiindcă eu am ce am cu arbitrii fiindcă au fost plătiți”, a transmis Zidăroiu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!