Comuna Produlești, lovită de coronavirus! O asistentă medicală din localitate a fost depistată cu infecția COVID-19

Publicitate

Ionuț Parghel

Un nou caz  de coronavirus în județul Dâmbovița! Este vorba de o asistentă medicală, în vârstă de 36 ani, domiciliată în comuna Produlești.

Cel care a confirmat acest caz a fost George Georgescu, primarul localității dâmbovițene. Asistenta care este angajată a Institutului “Matei Balș” din București reprezintă primul caz cu infecție COVID-19 în Produlești.

“Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră.

Este vorba despre o asistentă medicală, din cadrul spitalului Matei Balș (asimtomatică), vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.

Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

Primăria Comunei Produleștu îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”, a precizat edilul pe pagina sa de Facebook.

Până ieri, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în județul Dâmbovița existau 27 de persoane infectate cu coronavirus. Localitățile în care au fost depistate persoane cu infecții COVID-19 sunt Corbii Mari, Lungulețu, Titu, Ciocănești și Bucșani.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!