Club 10 te așteaptă să faci mișcare zi de zi! Moderna bază sportivă a fost extinsă cu un teren de minifotbal și unul de tenis cu piciorul

?
Publicitate

Baza sportivă “Club 10” din Ulmi a căpătat o nouă față! Modernizată continuu de la sfârșitul anului trecut, Club 10 poate fi denumit de acum înainte un complex sportiv în adevăratul sens al cuvântului. Începând cu luna aprilie, baza sportivă din apropierea Târgoviștei a fost extinsă și îmbunătățită din toate punctele de vedere.

Așadar, la Club 10, de acum înainte se regăsesc două terenuri de minifotbal, dar și unul de tenis cu piciorul, dotate cu vestiare și dușuri. Noul teren de minifotbal are gazon de ultimă generație, omologat după norme FIFA. Suprafața de joc este sintetică, dar în același timp și antișoc. Dimensiunile noului teren sunt 41X22, iar nocturna este una ultraperformantă. De asemenea, la noul teren de tenis cu piciorul mocheta este multisport, fiind una cu totul și cu totul specială. În curând la Club 10 va fi deschis un bar cu terasă, care se anunță a fi pe gustul tuturor iubitorilor de sport și mișcare. Prețurile la terenurile de minifotbal sunt unele acceptabile: 80 lei – între orele 09.00 – 18.00 și 120 lei – între orele 18.00 -24.00. Programul este zilnic, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0766 313 248. Baza sportivă “Club 10” se află în apropiere de Târgoviște, la Ulmi, pe strada Principală, nr. 312, lângă Service Iveko.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!