CJ Dâmbovița va sprijini Primăria Târgoviște cu 9 milioane lei pentru încheierea lotului 1 al centurii municipiului

”Noi ne vedem de treabă! La următoarea ședință a Consiliului Județean Dâmboviţa voi repropune asigurarea banilor pentru finalizarea Lotului I al centurii municipiului Târgoviște. Asta ca să știți că noi jucăm în echipa județului Dâmbovița, iar coechipierii noștri sunt toți locuitorii acestuia”, a declarat astăzi președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Asigurările șefului forului administrativ județean vin la o zi după ce consilierii județeni ai PNL și ai PRO România au votat împotriva alocării de către forul administrativ județean a unei cofinanțări de 38% pentru unul dintre cele 5 loturi ale centurii municipiului.

„Vreau să le dau o veste proastă celor din PNL și Pro România și o veste bună târgoviștenilor, la ședința ordinară de luna aceasta voi pune primul punct pe Ordinea de zi acest proiect de hotărâre și cu siguranță o să treacă la vot și vom sprijini municipalitatea târgovișteană în proiectele de infrastructură rutieră așa cum am promis primarului municipiului Târgoviște și târgoviștenilor. Prin această sumă de 9 milioane lei vom închide Lotul I al acestui proiect, din punct de vedere financiar, dar și stadiu fizic, un proiect important, un proiect pe care târgoviștenii îl așteaptă de cel puțin 15 ani”, a declarat astăzi președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!