Ciprian Prisăcaru are maximă încredere în echipa de volei! „CSM Târgoviște se va bate pentru fiecare minge, pentru fiecare punct, pentru fiecare meci” | INTERVIU

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște pornește, astăzi, aventura în noua ediție a Diviziei A1. Dâmbovițencele întâlnesc în prima etapă a campionatului Penicilina Iași, într-un meci ce va avea loc în Sala Sporturilor din Târgoviște, de la ora 18.00.

Într-un interviu acordat pentru dbonline.ro, președintele clubului, Ciprian Prisăcaru, a considerat că echipa este pregătită pentru noul campionat, iar obiectivul echipei va fi clasarea pe podium, la finalul întrecerii.

Rep: Domnule președinte, e pregătită CSM Târgoviște pentru noul sezon?
Cred cu tărie că echipa noastră e pregătită. Am avut parte de o perioadă bună de pregătire, în care la început s-a pus accentul pe factorul fizic, iar apoi au urmat meciurile amicale, la capătul cărora ne-am prezentat destul de bine.

Rep: Cum vedeți meciul cu Penicilina Iași din prima etapă a campionatului?
După calculele hârtiei meciul nu va fi unul prea dificil pentru noi. Ne respectăm toți adversarii și îi vom trata cu seriozitate pe fiecare dintre ei. Vom aborda jocul la victorie. Dorim să ne batem pentru fiecare minge, pentru fiecare punct, pentru fiecare meci.

Rep: Ce obiective are CSM în noul sezon?
Obiectivele fixate pentru noul sezon sunt clasarea în primele trei locuri ale clasamentului și calificarea în Final Four-ul Cupei României. Am fixat aceste obiective pentru ca echipa să meargă și sezonul viitor în cupele europene.

Rep: Credeți că echipa e mai puternică decât sezonul precedent?
Nu putem discuta despre acest lucru înaintea campionatului. Despre acest aspect se poate vorbi doar la finalul sezonului. Pot să spun doar că actuala echipă este alcătuită din jucătoare de caracter și cu o experiență sportivă bună. Cu siguranță ele vor dovedi aceste lucruri prin jocurile prestate și felul în care se vor prezenta în meciurile oficiale. Sunt convins de un singur lucru: că se vor bate pentru fiecare punct.

Rep: Se numără CSM printre favoritele la titlu?
Nu cred că putem vorbi despre acest lucru pentru că alte două echipe, CSM București și CS Volei Alba Blaj, au bugete superioare nouă. Ambele au făcut campanii de achiziții bune, însă, după cum se știe, în teren nu joacă banii, iar fetele noastre pot să se bată de la egal la egal cu cele două formații, dar întotdeauna cu șansa a doua.

Rep: Cum caracterizați evoluția jucătoarelor în meciurile amicale și în perioada de pregătire?
În meciurile amicale nu s-a pus accentul în mod special pe rezultate. Avem opt jucătoare noi în echipă și a fost destul de dificil să se facă o omogenizare completă. Important a fost că s-a muncit bine, iar fetele au fost mereu conștiente de ce au de făcut la fiecare meci și antrenament. Cred că jocul echipei va fi unul plăcut, iar suporterii târgovișteni iubesc echipele care se bat, sunt arțăgoase și care vor să câștige întotdeauna. Sunt încrezător că în curând vor atinge nivelul pe care îl dorim.

Rep: Care este bugetul echipei pentru noul sezon?
Mai mic decât bugetul sezonului precedent. Este undeva la 70% în comparație cu bugetul de salarii din stagiunea trecută.

Rep: Staff-ul tehnic ce impresie va lăsat până acum?
O impresie bună, în sensul că sunt antrenori profesioniști și își fac treaba foarte bine. Își proiectează munca bine, au o relație corectă cu toate fetele din echipă, respectă pe fiecare dintre fete, iar ca dovadă e atmosfera bună din vestiar. S-a văzut și în ultimul amical, disputat la Târgoviște, că atmosfera a fost una excelentă. În urma unei astfel de atmosfere randamentul jucătarelor poate fi foarte bun.

Rep: Ce își propune CSM în Challenge Cup?
Ne propunem să pătrundem în fazele superioare ale competiției. În șaisprezecimi întâlnim pe Levski Sofia, echipă pe care ne-am propus să o eliminăm.

Rep: Ce mesaj transmiteți suporterilor înainte de startul campionatului?
Vreu să le transmit în numele meu și al echipei că îi așteptăm să fie alături de fete pentru că această această echipă e a lor și a tuturor târgoviștenilor. Această echipă nu este a cuiva, ci a municipalității și a târgoviștenilor. Ei trebuie să fie aproape de fiecare echipă indiferent de sport. Ne dorim lângă noi cât mai mulți fani, pentru că fetele au nevoie de încurajări la fiecare joc. Am încredere în jucătoare că îi vor face fericiți pe fani după fiecare meci jucat.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele