Cine are cel mai mult de suferit după ce MONDOTRANS și-a încetat activitatea în Dâmbovița și multe trasee au rămas neacoperite

Publicitate

Numeroase trasee au rămas neacoperite după ce operatorul de transport public MONDOTRANS și-a încetat activitatea în județul Dâmbovița. Cel mai mult au de suferit persoanele cu dizabilități, cărora le este greu acum să ajungă la Școala Specială din Târgoviște, aceștia provenind din mai multe localități ale județului, unele rămase acum fără transport.

„Am avut probleme în ceea ce privește transportul persoanelor cu dizabilități pentru Școala Specială Târgoviște. Aceste persoane sunt din mai multe localități ale județului… și din păcate, pentru noi, sunt vreo 17 trasee pe care trebuie să le facă operatorii care vor câștiga procedura de achiziție. Eu intenționez, pe bugetul de anul viitor, ca unitățile administrativ teritoriale, pentru că așa spune legea, care au astfel de persoane care sunt transportate către Școala Specială Târgoviște, să-și prevadă în buget aceste sume, pentru că așa este normal. Sunt niște sincope în ceea ce înseamnă transportul public de persoane pentru că operatorul de transport Mondotrans ne-a notificat că renunță la traseele pe care le-a avut în județul Dâmbovița datorită faptului că își închide activitatea. Activitatea acestuia a fost preluată de un alt agent economic care nu este interesat să desfășoare activități de acest gen pe raza județului Dâmbovița”, a semnalat la începutul acestei luni președintele CJD, Alexandru Oprea.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele