Cine candidează pentru şefia AJF Dâmboviţa şi care este surpriza! Catană şi Tuiu au abandonat cursa. Se cunosc şi candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte

Publicitate

Ionuț Parghel
Alegerile pentru șefia fotbalului dâmbovițean bat la ușă. Începând de ieri, de la ora 13.00, se cunosc cei patru candidați care și-au depus dosarul pentru scrutinul din 26 aprilie. Așadar, în cursa pentru prezidențiale s-au înscris patru persoane: Emil Tudor, Ionuț Iugulescu, Constantin Badea și Aurelian Godinac.

Ultimul se prezintă ca fiind unul dintre numele “exotice”care s-a înscris în lupta pentru scaunul de președinte al AJF Dâmbovița pe ultima sută de metri. Pe de altă parte, în ultima zi a alegerilor, Cristian Catană și Florin Tuiu au decis să abandoneze această pistă. În ceea ce-l privește pe Tuiu, acesta a ales să-și depună dosarul pentru funcția de vicepreședinte al AJF Dâmbovița, informație confirmată de dbonline.ro în Vinerea Paștelui. Tot pentru postul de vicepreședinte, pe lângă Tuiu, s-au mai înscris Ion Marin (conducător Olimpia Mărcești), Sandu Dragomir (delegat CSM Fieni) și Mihăiță Ene (conducător Progresul Mătăsaru). La prima vedere, ținând seama de experiența tuturor, cele mai mare șanse de a deveni președinte AJF Dâmbovița le are Emil Tudor, iar vicepreședinți Florin Tuiu și Sandu Dragomir. Cum până la ziua alegerilor mai sunt două săptămâni, lupta pentru fotoliul de președinte va rămâne deschisă, așa cum se prefigurează și pentru posturile de vicepreședinți. Cei opt candidați, pentru cele două funcții, trec astăzi prin câteva emoții după ce dosarele fiecăruia vor intra pe mâinile reprezentanțiilor comisiei de validare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!