Chindia Târgoviște a urcat pe podium!

Publicitate

Chindia Târgoviște a făcut astăzi cunostiinta cu podiumul Ligii a 27-a. Formația dâmbovițeană a urcat pe locul 3 după ce a remizat „alb”, 0-0, cu FC Argeș, în etapa a zecea a campionatului.

Târgoviște ii au avut șansa de a pleca cu toate punctele de la Pitești, dar Neguț a irosit în mai multe momente golul izbăvitor. De asemenea și gazdele ar fi putut strânge toată zestrea de puncte, dacă R.Grecu ar fi fost mai inspirat la poarta lui I. Popescu. La jumătatea primei reprize, șutul acestuia a lovit transversala. Astfel, cu 18 puncte strânse și cu un golaveraj mai bun decât Târgu Mureș și Academica Clinceni, trupa lui Nicu Croitoru a poposit pe ultima treapta a podiumului, acolo își doresc conducătorii clubului.
FC Argeș- Chindia Târgoviște 0-0
Arges: N. Grecu – Oancea, Vișa, Serbanica, C. Stan (82 Albu) – R. Grecu, Panait, R. Costin, Năstase- Buhăescu (73 Nila), David (69 C. Stoica). Antrenor: Iordan Eftimie.
Chindia: I. Popescu – Ciobotariu, Vatavu, Ispas, Martac- Nisipeanu (60 Neicutescu), Pencea, L. Mihai, C. Stoica – Neguț (90 Dumitrascu), Cherchez (82 Honciu). Antrenor: Nicu Croitoru.
Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele