Chindia Târgovişte a învins FC Argeş Piteşti | VIDEO + GALERIE FOTO

Publicitate

Chindia Târgoviște a bifat o nouă victorie în amicale. Roș-albaștrii au arătat că se simt bine în testele de verificare și au trecut, pe teren propriu, de FC Argeș Pitești, cu 3-1.

Dâmbovițenii au fost la toate capitolele peste adversar, iar seria golurilor au început-o imediat după terminarea primului sfert de oră al întâlnirii. Neicuțescu a deschis scorul (17), iar Bâtfoi l-a majorat la jumătatea primului mitan. Chindia a fost ofensivă și în actul secund, iar Vătavu a ridicat rezultatul de pe tabelă la unul de neprezentare (54). Reușita de onoare a Piteștiului a venit din gheata lui Vișa, cu 13 minute înainte de fluierul final al meciului. Nou-veniții din atacul Chindiei Neicuțescu și Bâtfoi au demonstrat încă o dată să sunt extrem de activi în fața porții adverse. Dacă primul este golgheterul roș-albatrilor cu 3 goluri, al doilea a ajuns la a doua reușită consecutivă pe “Eugen Popescu”. Chindia a înregistrat până acum în amicale două victorii (3-1 cu FC Argeș Pitești și 2-1 cu Metaloglobus București), două rezultate de egalitate (3-3 cu Steaua București și 0-0 cu CS Balotești) și o înfrângere, 0-2 cu Juventus București.

Chindia Târgoviște – FC Argeș Pitești    3-1 (2-0)

Marcatori: Neicuțescu (17), Bâtfoi (22), Vătavu (54)/ Vișa (77).

Chindia: Meilă – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dumitrașcu – Honciu, L. Mihai, Stoica – Neicuțescu, Bâtfoi, Cherchez. Au mai jucat: I. Popescu, Aioani – Ispas, Ioniță, Cornea, Matei, Pencea, Șerban, Nisipeanu, Neguț, Grigore, Acasandrei. Antrenor: Nicu Croitoru.

FC Argeș: O. Popescu – Oancea, Șerban, Cotigă, Șerbănică – Popa, Panait, Năstăsie, Cruceru – Nilă, Deaconescu. Au mai jucat: Grecu – Căpățână,Toriște, Stan, Vlad, Andrei, Vișa, Mihăescu, Barbu, Stoica, Voinescu, Tofan. Antrenor: Eftimie Iordan.

Ionuț Parghel

Credit video: Cătălin Valentin Clopotaru.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele