Chindia Târgovişte a bătut Petrolul

Sursă foto: fcpetrolul.ro
Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște și-a arătat din nou colții în testele de verificare ale iernii. În cel de-al patrulea amical, dâmbovițenii au dat iama în “lupii” prahoveni și au trecut de Petrolul Ploiești cu 2-1. În jocul susținut la Buftea, ploieștenii au deschis scorul prin Antoche (3), după care târgoviștenii au restabilit egalitatea prin Jurj (18), iar apoi, aceștia și-au asigurat victoria în urma golului marcat de Cherchez în actul secund (52).

Pentru Chindia succesul cu “lupii” antrenați de Romică Ciobanu a fost al treilea în testele de pregătire, după cele cu Dacia Unirea Brăila (1-0) și CS Balotești (1-0). De asemenea, Sergiu Jurj a ajuns la a doua reușită în tricoul Chindiei, după ce și-a trecut numele pe lista marcatorilor și în meciul cu Balotești, de la sfârșitul săptămânii trecute. Atacantul adus de la Olimpia Satu Mare afișează poftă mare de gol la divizionara B dâmbovițeană, fiind unul dintre transferurile care confirmă de la un meci la altul. În testele de verificare, la cota 2 a ajuns și Cristi Cherchez, unul dintre principalii gogheteri ai Chindiei în sezonul de toamnă. Până la disputa cu Petrolul, acesta a mai punctat împotriva Brăilei, când a realizat singurul gol al întâlnirii. Următorul amical pentru Chindia va fi sâmbătă, împotriva lui CS Mioveni.

 

Petrolul Ploiești – Chindia Târgoviște   1-2 (1-1)

Marcatori: Antoche (3)/ Jurj (18), Cherchez (52).

Petrolul: Avram – Antoche, Ichim, Olaru – Saim, Tudor, Chindriș, Andor, Velisar – N. Popescu, Ciocâlteu, Păun. Au mai intrat: Prunescu, Frâncu, Țicu, Catană, Ene, Lambru, Cârjan, Arnăutu. Antrenor: Romică Ciobanu.

Chindia: I. Popescu – Ciobotariu, Acasandrei, Vătavu, Martac – Jurj, Pencea, L. Mihai, C. Stoica – Florea, Cherchez. Au mai jucat: Meilă – Dumitrașcu. C. Dinu, Nisipeanu, Rogoveanu, Neguț, Licu, Ludușan, Manea. Antrenor: Nicu Croitoru.

 

Sursă foto: FC Petrolul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!