Chindia, răpusă pe final de meci! Debut cu stângul pentru trupa lui Croitoru | GALERIE FOTO

Publicitate

Chindia Târgoviște a pierdut derby-ul primei etape a Ligii a 2-a cu UTA Arad. Târgoviștenii nu au obținut niciun punctu în confruntarea de pe “Eugen Popescu”, după ce arădenii au dat lovitira de grație în minutul 89, prin Curtuiuș.

Experimentatul atacant de la UTA l-a învins pe Popescu cu capul, după un contraatac inițiat pe flancul drept, urmat de o centrare în careu. S-a jucat prundent, destul de echilibrat și au fost ceva ocazii de ambele părți. Chindia putea să dea lovitura în minutul 79, când Honciu a încercat o execuție pretențioasă din corner, mingea lovind bara.

Chindia: I. Popescu – Martac, D. Ispas, Vătavu, Dumitrescu – Nisipeanu, L. Mihai, Honciu (cpt.), Crinel Stoica – Cherchez, Neicuţescu. Rezerve: Aioani – D. Ciobotariu, Pencea, Bâtfoi, Cornea, Cr. Matei, Cr. Neguţ. Antrenor: Nicolae Croitoru.
UTA: Grahovac (cpt.) – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Stahl, Cârstocea, Jorza, Strătilă – M. Roman. Rezerve: Al. Barna – Polgar, Al. Manea, Curtuiuş, I. Tănase, Prună, Izet. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Asistență sub așteptări

Organizatorii se așteptau la o asistență mare pentru această partidă, ținând cont că jocul dintre Chindia Târgoviște și UTA Arad a reprezentat capul de afiș al acestei prime etape a Ligii a 2-a. Au fost doar în jur de 1500 de oameni, mult mai puțin decât s-ar fi așteptat. Probabil, căldura năucitoare, chiar sufocantă, i-a ținut pe târgovișteni departe de stadion.

Alin Miriță, Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

1 COMENTARIU

  1. […] Înfrângerea cu UTA nu a picat deloc bine pentru Chindia, atâta timp cât etapa viitoare, aceasta se va deplasa pe terenul Pandurilor Târgu Jiu, formație ce a retrogradat din Liga I, la finalul sezonului precedent. Chiar dacă Honciu s-a aflat foarte aproape de gol, nimerind bara, târgoviștenii nu au mai fost atât de eficienți în fața porții adverse precum în ultimele meciuri amicale, când au avut parte de cel puțin o reușită. […]

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele