Chindia a făcut show! Formaţia târgovişteană s-a calificat în şaisprezecimile Cupei României

Credit foto: Cătălin Valentin Clopotaru
Publicitate

Start lansat pentru Chindia Târgoviște în Cupa României! Echipa lui Nicu Croitoru a obținut calificarea în faza 16-imilor după ce a defilat în turul 4, obținând o victorie categorica (4-0), în fata lui AFC Harman, liderul seriei C1. Dâmbovițenii au fortat calificarea de la primul fluier al arbitrului, iar pana la pauza și-au asigurat-o fără emoții.

Chiar dacă Nicu Croitoru a început meciul cu jucători care au evoluat mai puțin în campionat, Chindia a fost net superioara adversarului. Cu Marius Batfoi în zi de gratie, targovistenii și-au arătat rapid valoarea. Pentru început atacantul a deschis scorul (13), după care în minutul 30, acesta a lovit bara, iar pe faza, Neicutescu a dublat avantajul. Sase minute mai târziu, Batfoi a realizat „dubla”, dar în același timp a pecetluit soarta echipei care va merge mai departe. În actul secund, Chindia a mai punctat o data prin Cherchez, jucător ce a stabilit scorul final al întâlnirii. În noua faza a întrecerii, echipa targovisteana va da peste un adversar din Liga 1.

AFC Harman – Chindia Târgoviște 0-4 (0-3)
Marcatori: Batfoi (13, 36), Neicutescu (30), Cherchez (80).
Harman: Tănase- Neagoie ( 59 Ungureanu), Mândru, Poverlovici, David (60 Voicu) – Mitrica, Moraru, Țuțu, Prejmeran- Plumb, Turdean (75 Celmare). Antrenor. Ioan Naghi.
Chindia: Meila – Martac, Acasandrei, Ciobotariu, Dumitrașcu- Șerban, Pencea, Honciu (66 L. Mihai), Grigore (70 Ionita) – Batfoi, Neicutescu (70 Cherchez). Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!