Chindia debutează în noul campionat în primul week-end din august

Publicitate

Chindia Târgoviște se află în mijlocul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Roș-albaștrii sunt cantonați de vineri la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia și trag din greu sub comanda lui Nicu Croitoru. Chiar dacă nu are stabilit un obiectiv pentru noua stagiune, Chindia va debuta în campionat în primul week-end din august.

La ultima ședință a Comitetului Executiv al FRF s-a stabilit ca prima etapă a Ligii a 2-a aibă loc în intervalul 4-6 august. Prima parte a întrecerii va lua sfârșit la începutul primei luni de iarnă. Mai mult de atât, până pe 9 decembrie se vor disputa și două runde din retur. În noul sezon al Ligii a 2-a ar trebuie să se înscrie 20 de echipe, dar câteva sunt cu semnul întrebării. Cum întâmpină mari probleme financiare, FC Brașov și Pandurii Târgu Jiu riscă să nu se înscrie în noul campionat. Echipele care ar trebui să se regăsescă la start sunt: ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgoviște, FC Brașov, Dunărea Călărași, CS Afumați, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, Dacia Unirea Brăila, Foresta Suceava, CS Balotești, Academica Clinceni, ASU Politehnica Timișoara, Știința Miroslava, Metaloglobus București, FC Argeș Pitești, Ripensia Timișoara și AFC Hermannstadt.

Chindia joacă miercuri cu Baloteşti

Sâmbătă, jucătorii Chindiei vor reveni de la Mogoșoaia, iar până la debutul sezonului vor continua antrenamentele la propria bază sportivă. Următorul amical pentru Chindia va fi pe 12 iulie în compania lui CS Balotești. În primul test de verificare al verii, târgoviștenii s-au înclinat cu 0-2 în fața lui Juventus București. Pe de altă parte, startul Ligii a 3-a va avea loc în a doua parte a lunii august.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!