Cel mai nou loc de joacă din Târgoviște | GALERIE FOTO

Publicitate

La distanță de câteva săptămâni de când au fost finalizate lucrările la locul de joacă de pe strada Arcașilor din Micro VI, un nou astfel de spațiu a fost dat în folosință.

Din data de 17 august 2017, copiii, alături de toți locuitorii din zonă, au la dispoziție un nou loc de joacă, iar până la finalul anului, administrația urmează să ”bifeze” 13 astfel de spații care au fost sau vor fi amenajate și construite în 2017. Unele dintre ele, cum este și cazul locului de joacă din cartierul CFR, erau doar niște zone murdare și pline de vegetație haotică.
Acum totul este transformat, locul arată cu totul altfel, a fost amenajat și dotat cu echipamente moderne, cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi), beneficiază de iluminat modern și, ca în toate celelalte locuri de joacă unde se investesc o parte din banii târgoviștenilor, va avea orar de funcționare.
Potrivit primarului Cristian Stan, în cartierul CFR a mai fost identificată o zonă care va fi transformată radical. Aici va fi amenajat încă un loc de joacă și, spre bucuria riveranilor, va fi dotat și cu aparatură fitness.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele