Cel mai bun la categoria 60 de kilograme! Pugilistul George Marin, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la un turneu internațional

Publicitate

Ionuț Parghel
Component al lotului național de juniori al României, pugilistul dâmbovițean George Marin s-a prezentat excelent la un turneu internațional desfășurat în Republica Moldova. Boxerul Clubului Sportiv Târgoviște a fost de neoprit la competiția din țară vecină, iar la finalul acesteia s-a clasat pe primul loc la categoria 60 de kilograme.

În meciul pentru ocuparea primului loc, târgovișteanul a învins un pugilist din Rusia, iar până la disputa din finală acesta a trecut pe rând de adversari din Republica Moldova și Ucraina. Potrivit antrenorului său, Gheorghe Stan, experiența acumulată la acest turneu internațional a fost una benefică pentru talentatul boxer de la CS Târgoviște. “George a boxat foarte bine în Republica Moldova. Am mare încredere în acest sportiv. Este un boxer valoros. Pentru noi a fost o mare bucurie că a mers cu lotul național al României la acest turneu. A reprezentat cu cinste clubul nostru, dar și antrenorii de la CS. Prin participarea la astfel de turnee se văd rezultatele muncii noastre de zi cu zi”, ne-a declarat Gheorghe Stan, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!