Veste bună! Încep lucrările la viitorul MALL din Târgovişte

Publicitate

Veste excelentă pentru târgovișteni! După o așteptare destul de lungă, încep lucrările la Dâmbovița Mall, primul centru comercial modern din Târgoviște. “Am avut onoarea de a anunța, alături de Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și de reprezentantul Prime Kapital, investitorul privat, începerea, chiar de săptămâna  viitoare, a lucrărilor de construcție a primului centru comercial modern din oraș, Dâmbovița Mall”, a declarat  Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro. Centrul comercial va cuprinde 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber. “Astfel, numai puțin de 6 săli de cinema, 1 500 locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10 000 metri pătrați (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City), restaurante, zonă de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, toate acestea reprezintă numai câteva dintre reperele proiectului. Noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1 100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii”, a mai precizat edilul. În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare și continuă execuția drumului de legătură dintre  Bulevardul Carol I și strada Petru Cercel.

Tot în zonă, Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finanțare pe fonduri europene) și vor fi realizate locuințe ANL. “Prin acest proiect, marcăm debutul celei mai importante etape dee dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani”, a mai precizat primarul Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!