Ce sumă trebuie să pariezi maxim pe 1 bilet?

Publicitate

La casele de pariuri ai sume maxime de retragere, ai limite la bonusurile pe care le poţi câştiga. Dar nu ai în multe regulamente o limită clară pentru parierea maximă pe un bilet. Poţi să pariezi câţi bani vrei, casele de pariuri anulează pariurile dacă există suspiciunea de blat. La o casă de pariuri ai câştigul maxim precizat, nu miza maximă. Limita intervine şi la meciuri, pot fi, de exemplu, 30 pe un bilet.

Care este suma maximă pe care poți paria?

Unele case de pariuri afişează şi limita maximă de pariat, de pildă, 150.000 ron, dar acestea sunt puţine. Biletele care au câştiguri de peste 100.000 de ron vor primi castigurile de 100.000 ron, cam aşa stau limitările la momentul alocării câştigurilor conform biletelor şi rezultatelor existente.

Deci suma maximă de pariere pe un bilet al zilei nu există, depinde de la o casă de pariuri la alta. Poţi paria la început sume mai mici, te orientezi şi în funcţie de cote, de ce presupui că se va întâmpla în timpul meciurilor. Important este să pariezi doar cât îţi permiţi să pierzi şi să te gândeşti mereu la suma maximă de pariat pentru a putea avea şi un câştig cât mai bun. Alegi sume foarte mari de pariere, ai şi şanse mari să pierzi toţi banii alocaţi pentru pariuri într-un timp foarte scurt.

Nu există limite la sumele maxime de pariere pe un bilet şi pentru că pariorii sunt liberi să aleagă cât vor să rişte la pariuri, casele de pariuri aşteaptă să câştige cât mai mult din parieri. Pariorii vor paria oricum sume în creştere şi impunerea unor limite nu va face decât să îi determine pe aceştia să renunţe la pariuri la un moment dat dacă tot îşi doresc să parieze sume mari şi nu au cum.

De fiecare dată când alegi suma de pariat pe un bilet este bine să te gândeşti la meciurile de pe bilet, să vezi câte evenimente ai şi să încerci să găseşti un echilibru între sumele pariate şi riscurile asumate dacă vrei să pariezi cât mai responsabil. Nu începe cu sume mari pe bilete şi nu risca inutil să pierzi toţi banii pe care îi ai. La casele mari precum Public Win, ai posibilitate sa pariezi începând de la 1 leu pe bilet.

Câți bani să pariez pe un bilet?

Chiar dacă majoritatea sălilor de jocuri nu au o sumă maximă de pariere pe un singur bilet, acest lucru nu înseamnă că trebuie să puneți în joc toate economiile pe care le aveți. Oricât de sigur credeți că este un bilet, pariați doar o sumă pe care vă permiteți să o pierdeți.

Jocurile de noroc, indiferent de forma lor, trebuie să fie jucate cu maximă responsabilitate. Pariurile cu cel mai mare risc sunt cele pe care ați pus o sumă foarte mare în joc.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!