Ce pedeapsă riscă tinerii care au bătut crunt un bătrân la Braşov. A fost schimbată încadrarea faptei

Publicitate

Ştefan Khalil
Anchetatorii au schimbat încadrarea faptei celor doi bătăuși din Brașov. În primă instanță, agresorii au fost acuzați de ,,loviri și alte violențe’’. Cei doi tineri vor fi acum cercetați pentru tentativặ de omor, după ce anchetatorii au făcut o expertiză mai amănunțită asupra rănilor lui Dumitru Neculai, bătrânul care a fost bătut cu bestialitate la Braşov.

În perioada următoare, agresorii vor fi din nou audiaṭi la Parchetul de lângă tribunalul Brașov. Ceplinsche Adrian (18 ani) și Mircea Mihai Constantin (23 ani) sunt acuzați acum pentru tentativă de omor și riscă până la 12,5 ani de închisoare, în cazul în care vor fi găsiți vinovați. În acest moment, cei doi se află în arestul Poliției, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventive pentru 30 de zile, conform sursei Adevărul.ro

Purtătorul de cuvânt de la Parchetul de lângă tribunalul Brașov ,Adrian Aldea a vorbit despre situația celor doi și ce riscă aceștia.  „Inculpaţîi au fost chemaţi la audieri. Li se va aduce la cunoştiinţa încadrarea faptei şi vor fi audiaţi de colegii mei. Mai multe informaţii nu putem oferi la acest moment“.

Dumitru Neculai a fost victima atacului celor doi agresori luna trecută. „Eu știu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân… Nu-mi amintesc exact… Muncesc cu ziua, la anii mei, și tu dai în mine? E frumos? Nu e frumos! De ce să dau într-un om care muncește? De ce să dau în el?”, a spus bărbatul.

Oamenii s-au mobilizat pe internet și au strâns sume de peste 90.000 lei, pe care îi va primi lunar în tranșe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!