Ce a decis Tribunalul Dâmbovița în speța CSM Târgoviște – George Dikeoulakos

Publicitate

Miercuri, Tribunalul Dâmbovița a dat verdictul în speța CSM Târgoviște – George Dikeoulakos, cauză a Dosarului numărul 475/120/2017, unde clubul târgoviștean a avut calitatea de pârât. De menționat că ambele părți mai au la dispoziție soluția apelului.

Iată care este soluția, redată pe scurt:

“Admite în parte cererea de chemare în judecată. Recunoaşte în parte hotărârea arbitrală străină reprezentată de hotărârea arbitrată (BAT 0383/13) pronunţată de Tribunalul Arbitral de Baschet (BAT) în 22.01.2014, exclusiv în privinţa drepturilor băneşti recunoscute prin dispozitiv reclamanţilor Tube Sport And Media Ltd şi CG Dimitropoulos & Sia Ee. Admite în parte cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului. Obligă pe pârâtă la plata către reclamanţi a sumei de 20,00 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Ia act de precizarea reclamanţilor în sensul că îşi rezervă dreptul de a solicita în privinţa terţului intervenient cheltuieli de judecată pe cale separată. “

Conform deciziei Tribunalului Dâmbovița, în acest moment se pot trage câteva concluzii:

Clubul este absolvit de datoria către George Dikeoulakos, aproximativ 90.000 euro, fiind bun de plată exclusiv pentru sumele datorate impresarilor antrenorului, puțin peste 10.000 euro;
Pe plan sportiv, având în vedere că decizia BAT – FIBA nu a fost dusă la îndeplinire, clubul rămâne în continuare sub incidența interdicțiilor impuse de FIBA începând cu anul 2014.

“Considerăm această decizie ca fiind un prim pas spre elucidarea acestui caz mult discutat și transmitem iubitorilor baschetului târgoviștean că vom căuta în continuare rezolvarea acestei probleme, deoarece rămân încă multe aspecte nelămurite și necunoscute pe această speță”, a transmis conducerea CSM Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele