Cauţi flori pentru persoana iubită? Iată care sunt cele mai apreciate florării din Târgovişte

Publicitate

Se apropie Sf. Valentin sau, mai pe româneşte, Ziua Îndrăgostiţilor. Acel moment în care cuplurile radiază de iubire, îşi împărtăşesc dragostea şi petrec clipe minunate. Cum se cuvine, doamnele şi domnişoarele primesc flori din partea “cavalerilor”, o dovadă de iubire, apreciere şi, de ce nu, recunoştinţă.

Şi pentru că mai este puţin până la Ziua Îndrăgostiţilor şi poate domnii nu ştiu de unde să procure flori, iată câteva dintre cele mai apreciate florării din Târgovişte:

The Flower Box – Strada Constantin Brâncoveanu, Nr. 68C, Târgovişte, Micro 3
Visul Miresei – Bulevardul Unirii, Târgoviște
Florăria Passion – Strada Berzei, Târgoviște
Happy Flowers – Strada Nicolae Bălcescu, Târgovişte
Iulia Flower – Strada General Matei Vlădescu, Târgoviște

Nu ştii ce flori să-i dăruieşti?

De Ziua Îndrăgostiţilor, cele mai populare  buchete de flori care se dăruiesc doamnelor şi domnişoarelor sunt cele cu trandafirii roşii, însă nu sunt singurele flori potrivite, mai sunt şi alte buchete ori aranjamente florale, pe care le vom prezenta mai jos.

Buchet cu trandafiri roşii

Trandafirii roşii simbolizează dragostea şi pasiunea, şi pot fi combinaţi cu trandafirii albi, un contrast extrem de plăcut.

Buchet cu trandafiri roz sau lalele roz

Rozul este o culoare foarte apreciată de către doamne şi domnişoare, o culoare a feminităţii, gingăşiei.

Aranjament cu trandafiri în cutie

În ultimul timp, au devenit populare aranjamentele florale în cutie rotundă, pătrată, dreptunghiulară sau în formă de inimă, cu trandafiri roşii sau albi, lalele ori alte flori drăguţe.

Cutie trandafiri cu şampanie şi tort dulce

Dacă vrei să petreci o zi de vis alături de persoana iubită, florăria The Flower Box Târgovişte vine cu o propunere: o cutie cu trandafiri albi şi roşii, o şampanie Moet şi un tort dulce.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!