Când va juca Chindia Târgoviște în şaisprezecimile Cupei României

Publicitate

Federația Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din cadrul 16-imilor Cupei României. În urma țintarului făcut, Chindia Târgoviște, singura reprezentantă a județului Dâmbovița, va întâlni pe Academica Clinceni, pe 25 ocombrie, de la ora 14.30.

Duelul dintre cele două formații va avea loc pe stadionul ilfovenilor. Mai mult de atât, până la disputa de la mijlocul săptămânii viitoare, Chindia va mai da piept cu Academica și sâmbătă, în campionat, într-un joc ce va conta pentru etapa a 13-a a Ligii a 2-a. Târgoviștenii au ca obiectiv în Cupă un parcurs cât mai lung și implicit victoria cu Academica. Roș-albaștrii își doresc ca în următoarea fază a întrecerii să aducă pe “Eugen Popescu” un adversar din Liga I.

Chindia e pe val

Echipa antrenată de Nicu Croitu se prezintă foarte bine în campionat. Aflată pe locul 3, cu 24 de puncte acumulate, formația dâmbovițeană a “uitat” de o perioadă bună de timp ce înseamnă înfrângerea. După disputa cu Metaloglobus București (3-0), Chindia a ajuns la al șaselea joc fără înfrângere și fără gol primit. Târgoviștenii au înregistrat ultimul eșec în deplasare, cu Luceafărul Oradea, când au cedat cu 1-2.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!