Campioana judeţului a devenit o umbră! Antrenorul şi mai mulţi jucători au plecat la o altă echipă

Publicitate

Campioana en-titre a județului Dâmbovița a devenit o umbră! Dentaș Tărtășești se află la un pas de desființare, iar conducerea tehnică și o parte dintre jucători și-au găsit noi angajamente.

Antrenorul Marius Stănică și peste 80% dintre fotbaliști merg la FC Brezoaele, echipă care dorește să i-a campionatul în noul sezon.

“Suntem desființați. Nu mai există nici o cale de ieșire din această ipostază. Nu credeam vreodată să se ajungă în situația asta. Eu și parte dintre jucători ne facem bagajele. Peste 80% dintre jucători vor merge cu mine la Brezoaele. Domnul primar de acolo ne-a transmis că ne dorește pentru a face echipă pentru primul loc. Plecăm la Brezoaele dacă aici nu mai suntem doriți. E păcat că echipa campioană a județului să se desființeze pe neașteptate. Nici acum nu pot să cred ce a ajuns Dentașul, o echipă cu un buget stabil. Dar,totul a plecat de la bani. Beneficiind de un buget mare, toată lumea a vrut bani și astfel a apărut dezastrul. Vom merge la Brezoaele, chiar dacă am mai fost ofertați de Răcari și Ghimpați”, ne-a declarat Marius Stănică.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!