Campioana Dentaş Tărtăşeşti cedează locul din Liga a 4-a. Ce echipă ar vrea să joace în primul eşalon judeţean

Publicitate

Mutări surprinzătoare în fotbalul mic dâmbovițean! Localitatea Ulmi, din apropierea Târgoviștei, va avea echipă în eșalonul de elită al județului în noul sezon.

Noua grupare din Ulmi va evolua la Liga a 4-a pentru că ar prelua locul lui Dentaș Tărtășești, ultima campioană a Dâmboviței. Se pare că reprezentanții celor două cluburi s-au înțeles în privința acestei mutări și aștepată ca și AJF Dâmbovița să ofere un verdict final în acest sens.

“99% cedăm locul celor de la Ulmi. Am luat această hotărâre după ce Dentaș a decis să nu mai susțină financiar echipa de fotbal. Nu mai puteam să întreținem din propriile buzunare echipa din Tărtășești. Inițial, pentru locul Tărtășeștiului au intrat în cursă, Răcari, Ulmi și Pucioasa. Dintre toate cei mai serioși au fost cei din Ulmi și astfel s-a ajuns ca locul nostru să fie cedat. Tărtășești, echipa campioană, este în aer în momentul de față. În noua stagiune, Tărtășești nu va mai avea echipă nici în Liga a 4-a, dar nici în Liga 5-a. Cel mai probabil va avea în eșalonul 6”, ne-a declarat Daniel Micu, fost conducător al Dentașului.

Mai mult de atât, acesta va ajunge oficial al clubului din Răcari, care va juca în Liga a 5-a. AS Ulmi a fost echipa care a reprezentat localitatea din vecinătatea Târgoviștei în ultima stagiune. Aceasta a terminat pe locul 15 în Onoare Nord.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele