Calvarul lui Cornel Dinu! “E foarte greu”. Fundaşul Chindiei Târgovişte nu va putea juca în turul campionatului

Publicitate

Chindia Târgoviște nu poate miza în turul campionatului pe unul dintre “veteranii” lotului. Cornel Dinu (28 ani) se află în plin proces de recuperare după accidentarea groaznică suferită la piciorul stâng în a doua parte a sezonului trecut. La sfârșitul lunii mai, în meciul dintre Chindia Târgoviște – Luceafărul Oradea, apărătorul a trecut prin clipe dureroase, suferind rupturi de ligament încrucișat anterior și ligament colateral extern.

La puțin timp după accidentare jucătorul a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Floreasca din București, iar apoi medicii i-au trasat numai puțin de șase luni de recuperare. În condițiile existente Dinu se recuperează la Târgoviște și București, iar revenirea sa pe teren, cel mai probabil, se va produce la începutul anului viitor.

“E foarte greu să stai în afara terenului. Mă aflu în perioada de recuperare și sper ca totul să decurgă foarte bine. Pentru mine această accidentare a reprezentat un adevărat calvar. Este cea mai grea și cea mai lungă accidentare din cariera mea. Mi-a fost mai greu la început, când am fost nevoit să recurg la cârje. O voi lua de la zero cu piciorul stâng. Acum sunt nevoit să-mi văd colegii doar din tribune”, ne-a declarat Cornel Dinu. Fundașul s-a aflat sâmbătă în tribunele stadionului “Eugen Popescu” pentru a fi alături de roș-albatrii în disputa cu UTA Arad, pierdută cu 0-1. “Am încredere în Chindia că se va prezenta bine în acest campionat. M-am uitat și la meciul cu UTA și pot spune că nu a jucat rău. Doar neșansa a făcut să pierdem acest joc. Echitabil era ca el să se termine la egalitate”, a încheiat apărătorul.
Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!