Brigadă străină de arbitri la derby-ul Ligii a 4-a. “Vrem să nu mai auzim că acela a fost arbitrul lui cutare sau celălalt al nu știu cui”

Publicitate

Ionuț Parghel
Bătălia pentru titlul județean este mai încinsă ca niciodată. Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții au scos toate “armele” din dotare și vor lupta pe viață și pe moarte pentru coroana cu lauri. Cu șapte etape înainte de finalul campionatului, cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasament.

Dacă Gloria este liderul întrecerii, cu 71 de puncte, Recolta se află pe locul secund, cu 70 de puncte. Mai mult decât sigur noua campioană județeană se va decide săptămâna viitoare, când va avea loc meciul direct dintre cele două formații și va conta  pentru etapa a 29-a a întrecerii. Pentru a nu se mai ajunge la anumite supoziții cu privire la arbitraj, reprezentanții AJF au luat hotărârea ca duelul dintre cele două echipe să fie condus de o brigadă străină. Astfel, disputa de la Cornești, cel mai probabil va fi o arbitrată de o brigadă din București sau Ilfov. Din start, asu fost excluse brigăzile din Prahova și Argeș , pentru a evitate specupațiile. “Vizăm ca acest derby să fie condus de o brigadă străină. Ne dorim acest lucru pentru a exista imparțialitate deplină. Pentru a termina cu toate discuțiile am luat hotărârea să aducem arbitrii străini. Vrem ca acest titlu să se joace numai și numai pe peren. Nu mai vrem să auzim că acela a fost arbitrul lui cutare sau celalalt al nu știu cui. Cu siguranță va fi un lucru bun. În acest derby nu am mai vrut să mai implicăm arbitrii dâmbovițeni”, ne-a declarat Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița. Astăzi, va fi la AJF va fi instalat noul șef al arbitrilor, Septimiu Burtescu. Acesta îl va succeda la șefia CJA Dâmbovița pe Ioan Negoescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!