Boxe active sau pasive de la Comteleprest Târgovişte. Care este diferenţa dintre cele două

Publicitate

 “Boxe active sau pasive?” e una dintre dilemele care, inevitabil, apar in mintea oricarei persoane care hotaraste sa investeasca intr-un sistem de sonorizare. Problema se rezolva usor, mai ales daca stii exact pentru ce ai nevoie de difuzoare.

In acest domeniu te va ajuta cu profesionalism personalul magazinelor COMTELEPREST, societate care colaboreaza cu Akai Romania de mai bine de 15 ani.

Ai nevoie de boxe pe care sa le poti transporta usor,  la iesiri in aer liber, la petreceri sau la birou? Cei de la Comteleprest te vor ajuta cu recomandarea modelelor cu baterii, care sa fie compatibile cu o serie de device-uri (MP3 player, smartphone, tableta, PC) si care sa-ti ofere un sunet de calitate. Din aceasta perspectiva, este mereu preferabil sa te orientezi spre branduri testate, recunoscute pe piata, iar oferta de boxe portabile Akai te va atrage fara indoiala.

Akai produce din 1996 aparate de redare/inregistrare muzicala destinata atat profesionistilor, cat si amatorilor. Calitatea iti este asigurata, daca vei investi intr-o pereche de boxe de la aceasta companie influenta.

Pentru ca vorbim despre modele portabile, este foarte importanta perioada de autonomie a bateriei ce poate varia de la 5 ore la peste 10 ore (depinde si de volum). In plus, unele modele includ baterie de rezerva sau posibilitate de reinarcare prin cablu USB sau la masina.

Portabilitatea este influentata de dimensiuni si greutate:

  • modele mici si usoare, ce pot fi tinute in mana si atasate de rucsac;
  • modele mai mari, ce cantaresc peste 5 kg, chiar mai mult, care ofera o redare superioara a sunetelor, dar sunt ceva mai dificil de transportat (unele au roti de transport).

Cu tehnologia Bluetooth vei putea conecta diversele dispozitive la boxe: telefon, tableta, MP3 si MP4 player, PC, DVD player, consola de jocuri. Asa cum arata si destule pareri despre cele mai bune boxe portabile Akai, te va interesa raza de actiune, ce poate depasi si 10 metri oferindu-ti libertate de miscare.

Se intalnesc si boxe mai ieftine doar cu jack pentru conectare la telefon/laptop, dar acestea implica dependenta de cablu. Pentru modelele pe care vrei sa le iei in aer liber, e importanta rezistenta lor la temperaturi ridicate si scazute, la umiditate, la socuri diferite. O alta functie ce o au modelele Akai este cea AM/FM incorporat, ce-ti permite sa asculti radio sau cea de microfon (poti face karaoke sau sustine o conferinta).

 Vrei sa cumperi o boxa activa portabila, pe care sa o poti  lua cu tine chiar si atunci cand pleci in concediu? Atunci poti investi cu incredere in modelul Akai.

CEL MAI BINE VANDUT PRODUS

Atunci cand stii ca vei transporta sistemul audio des, e normal sa te intrebi care sunt cele mai bune  boxe active portabile. Consultand dotarile modelului de fata si tinand cont de parerile utilizatorilor care au cumparat deja produsul, putem spune ca Akai SS022A-X6  este o boxa perfecta pentru a fi transportata chiar si la un picnic cu prietenii.

Trebuie mentionat faptul ca este compatibila Bluetooth si poate fi conectata la un MP3, MP4, calculator sau laptop, la tableta, la telefon si chiar la un pian electric. Incorporeaza o baterie reincarcabila, iar puterea e mai mult decat decenta, de 30W.

Vei putea face si karaoke, intrucat ac accesorizata  cu un microfon wireless, plus o telecomanda de control. Pe interfata acesteia vei gasi conectori USB si jack 3,5 mm. De asemenea, prinde frecvente radio.

Produsul poate fi comandat accesand link-ul https://comteleprest.ro/produs/boxa-portabila-akai-ss022a-x6

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!