Box | George Marin se pregătește cu lotul național de juniori al României. “Un vis al meu este să cuceresc aurul la Campionatul European”

George Marin - foto dreapta
Publicitate

Ionuț Parghel
George Marin, una dintre marile speranțe ale boxului dâmbovițean, se află în această perioadă în pregătiri cu lotul național de juniori al României. Pugilistul Clubului Sportiv Târgoviște se antrenează din greu la Brăila, iar printre “tricolori” va sta în perioada 22 mai – 17 iunie.

Sportivul antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan trage din greu în cantonamentul brăilean pentru a prinde un loc în lotul României pentru marile competiții internaționale. Mai mult de atât, în perioada 13-17 iunie, boxerul dâmbovițean va merge în Slovacia, pentru a participa la un turneu internațional. George Marin este bucuros că se află printre “tricolori” și speră ca în următorii ani să-și îndeplinească visele legate de box. “Ne pregătim foarte bine la Brăila. Sunt mândru când mă antrenez alături de componenții lotului național și că pot reprezenta România în acest sport. Dorințele mele sunt să mă pregătesc bine și să particip la cât mai multe turnee în perioada următoare pentru a boxa cât mai bine. Un alt vis al meu este să cuceresc aurul la Campionatul European”, ne-a declarat puglistul Clubului Sportiv Târgoviște. George Marin boxează la categoria 60 de kilograme, dar la lot antrenorii federali l-au coborât la categoria 57 de kilograme. Cele mai importante rezultate obținute de boxerul dâmbovițean în acest an au fost cucerirea Cupei României la juniori și ocuparea primului loc la turneul internațional de la Cahul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!