BOX | CS Târgoviște și BC Simion au produs un campion al României. Cătălin Burcea a cucerit aurul la Campionatul Național de tineret

Publicitate

Colaborarea dintre Clubul Sportiv Târgoviște și Box Club Simion s-a dovedit încă o dată una fructuoasă. Parteneriatul dintre cele două cluburi a adus în prim-plan un campion al României la Naționalele de box pentru tineret, găzduite de Sala Sporturilor din Bacău, săptămâna trecută.

Cel care a reușit să devină campion al țării în orașul lui Bacovia a fost Cătălin Burcea, în limitele categoriei 60 de kilograme. Acesta a intrat în posesia aurului după ce l-a surclasat în finală pe Eduard Jipeanu, de CS Năvodari, cu 5-0. În urma evoluției foarte bune de la Băcău, sportivul de doar 17 ani a reușit să intre în posesia primului titlu de campion al României. “Acest copil a boxat extraordinar și a meritat din plin acest titlu național. În finală a fost trei clase peste adversarul său. Nu a ținut cont cine este adversarul său și în ring a fost de neoprit. Ne bucurăm că prin acest pugilist CS Târgoviște și BC Simion au reușit să-și treacă la aceste Națioale o medalie de aur. Suntem mândri că am ținut steagul sus și am obținut singura medalie dâmbovițeană la Bacău. După muncă a venit și răsplata”, ne-a declarat Gheorghe Stan, antrenorul secției de box de la CS Târgoviște. Un alt pugilist de la CS Târgoviște care a fost de apreciat la Bacău a fost și Luis Trandafir. Dâmbovițeanul s-a oprit în sferturi la categoria 75 de kilograme.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele