“Bogaţii străzii”! Cerşetorii câştigă şi 10.000 lei pe lună. Au sute de milioane lei vechi în conturi bancare

Publicitate

Ştefan Khalil
Sume uriașe de bani pe care cerșetorii din Constanța le fac doar pe timpul verii. Polițiștii locali au publicat informația că un cerṣetor poate ajunge chiar și la 10.000 de lei pe lună. Străzile sunt mereu invadate de către indivizi, care își câștigă existența din banii pe care îi fac din cerșit.

Cei mai mulți dintre ei se duc mereu în aceleași locuri, ceea ce înseamnă că sunt mulțumiți cu banii pe care îi fac. De exemplu, o femeie care trăiește la mila oamenilor, a recunoscut polițiștilor locali că face zilnic între 300 și 400 de lei. Pe perioada verii, când sunt și mai mulți turiști, sumele de banii pe care cerșetorii le fac sunt mult mai mari.

Potrivit sursei Observator, primăria din Constanța a reacționat asupra acestui caz, cu un comunicat de presă. ,,Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. Acesta este probabil principiul după care se orientează și zecile de cerșetori care profită de multe ori de milă constănțenilor care le oferă bani și le încurajează astfel practică. Știați că un cerșetor câștigă chiar și 400 de lei pe zi? Ce ziceți? Spunem STOP cerșetoriei?’’

Cu puțin timp în urmă, o femeie a făcut senzație pe net cu povestea unui cerșetor, care a depus  1.000 de euro în cont la bancă și mai avea în alt cont 476 de milioane, în lei vechi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!