Bijuterii din argint pe care să le porți cu încredere în această primăvară

Publicitate

Iată așadar ce este recomandat să porți în materie de bijuterii din argint în această primăvara!

Primăvara este aproape, chiar dacă iarna încearcă încă din răsputeri să mai rămână o vreme alături de noi. Așa cum bine știm, primăvara este un anotimp al schimbărilor, ce pot fi observate nu doar în natura înconjurătoare, ci și în vestimentația proprie. Este momentul în care renunțăm treptat la hainele lungi și groase din timpul iernii și le adoptăm timid pe cele mai subțiri și mai lejere, specifice sezonului cald. Nu putem însă lăsa deoparte accesoriile și bijuteriile, pe care de asemenea le înlocuim astfel încât să se asorteze cât mai bine cu noile ținute. Preferatele rămân desigur bijuteriile din argint, și acest lucru se datorează cel mai probabil faptului că sunt versatile și ușor de inclus într-o varietate de outfit-uri pe care le purtăm la începutul sezonului cald.

Atunci când vorbim despre bijuterii din argint, iubim primăvara pentru că ne oferă libertatea de a experimenta cu diferite ținute, fără teamă că vom arăta kitschos. Trendurile din lumea modei sunt destul de dinamice, însă există câteva aspecte legate de bijuteriile pe care le putem purta primăvara, care vor rămâne mereu o regulă. Iată așadar ce este recomandat să porți în materie de bijuterii din argint în această primăvara!

Bijuterii din argint cu motive florale

Florile sunt un veritabil simbol al primăverii, astfel că nu există niciun motiv pentru care acestea să nu se regăsească și pe bijuteriile pe care le porți. Indiferent că este vorba despre o pereche de cercei, brățări inele sau coliere de diferite dimensiuni, pe fiecare dintre acestea poți păstra însemnele primăverii fără teama că vei da greș. Alege-le pe cele potrivite și dă culoare oricărei ținute în acest sezon.

Alege cu încredere bijuterii din argint statement

Primăvara reprezintă momentul perfect pentru a ieși în evidență, tocmai de aceea este recomandat să porți cu încredere bijuterii din argint din gama celor statement. Aceste bijuterii se remarcă prin faptul că sunt masive, fiind concepute special pentru a atrage atenția. Poți alege o brățară statement sau un colier, pe care să le accesorizezi după bunul plac. Evită totuși să pui pe tine mai multe bijuterii statement pentru că pot da cu ușurință impresia unui look mult prea încărcat, efect pe care cel mai probabil îți dorești să îl eviți.

Îndreaptă-ți atenția înspre culorile pastelate

Dacă există un anotimp în care purtarea culorilor este mai mult decât indicată, acela este cu siguranță primăvara. Acum este momentul perfect să te joci cu culorile, dând frâu liber imaginației. Poți alege bijuterii cu pietre semiprețioase având culori precum roz, bleu, verde, etc. Stabilește încă de la început ce anume vrei să exprimi și alege culorile care să te scoată în evidență în orice împrejurare.

Nu neglija bijuteriile din argint handmade

Îți dorești să fii cu adevărat specială? Atunci îndreaptă-ți atenția înspre seturile de bijuterii (sau chiar și bijuterii individuale) din categoria celor handmade. Acestea au un farmec aparte, prin simplul fapt că sunt lucrate cu atenție la detalii, un lucru ce poate fi ușor observat de un ochi bine antrenat. Alege bijuterii handmade care să te reprezinte și pe care să le poți asorta cu ușurință la ținutele tale, iar efectul pe care îl vei obține va fi cu siguranță unul wow.

Primăvara este anotimpul perfect pentru a da frâu liber imaginației în materie de produse vestimentare și bijuterii, astfel că dacă îți dorești să întorci priviri în acest sezon, nu trebuie decât să ții cont de sfaturile de mai sus. Alege cu atenție bijuteriile care te reprezintă, adaugă-le ținutelor pe care le porți și nu uita să zâmbești pentru a fi cât mai în ton cu spiritul primăverii.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!