Bătaie între doi medici, chiar în spital. Unul dintre ei este cunoscut ca un om violent, provocând mai multe scandaluri

Publicitate

Ştefan Khalil
Doi medici urologi de la Spitalul Județean din Craiova și-au împărțit pumni și picioare din cauza unui aparat medical. Unul dintre ei a mai avut astfel de momente de violență, iar mai mulți colegi  au semnat o petiție pentru că nu mai pot lucra cu el.

A început o anchetă acum la poliție și la comisia de etică. Doctorul Mugur Riza se apară și spune că nu l-a lovit niciodată pe colegul său, doctorul Stoica, și chiar ar fi fost nevoie să se apere de acesta când l-a atacat cu un scaun. În acel moment, spune doctorul Mugur Riza, colegul său s-ar fi dezechilibrat și s-a lovit singur cu scaunul său de umărul lui.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Craiova, Cosmin Grặdinaru, a vorbit pentru Observator despre acest incident: ,,Persoana vătămată s-a deplsat le sediul poliției Craiova, unde a formulat o plângere împotriva agresorului, iar polițiștii desfasuara în continuare cercetării pentru lămurirea stării de fapt’’.

Conflictul a apărut de la un aparat medical, pentru că victima ar fi refuzat să contribuie cu o sută de lei pentru achiziţionarea aestuia.

Doctorul Mugur Riza a mai fost violent chiar în momentul în care era anchetat, în comisia de etică, pentru un alt eveniment, din urmă cu două săptămâni când și-a mai lovit un coleg cu pumnul. Colegii lui îl consideră bătăuș și până acum 6 medici au semnat o petiție împotriva sa. În urmă cu câțiva ani, tot el ar fi luat la bătaie un alt medic în timpul unei operații.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!