Baschet | Marcatoare într-o “triplă” cu Slovacia! Patru jucătoare de la CSM-CSȘ Târgoviște se simt excelent în naționala U18 a României

Publicitate

Echipa națională de baschet feminin U18 a României, antrenată de târgovișteanul Cătălin Tănase, a surclasat la toate capitolele Slovacia.

La capătul a trei meciuri amicale disputate cu slovacele, elevele lui Tănase au ieșit de tot atâtea ori victorioase. România s-a impus în cele trei jocuri cu 74-54, 64-58 și 64-51. Pe durata celor trei meciuri, conducerea tehnică a selecționatei “tricolore” a apelat  la serviciile celor patru jucătoare convocate de la CSM/CSȘ Târgoviște: Anamaria Vârjoghe, Daiana Tănase, Carla Popescu și Alexandra Ghiță.

La capătul tuturor disputelor cu Slovacia, Vârjoghe a înscris 26 de puncte, Tănase 20, Ghiță 17, iar Popescu 8. Așa cum se știe, România U18 se pregătește la foc automat pentru participarea  la Campionatul European –Divizia B, găzduit de Irlanda, în perioada 4-13 august. România face parte la turneul continental din grupa C, alături de Olanda, Israel, Norvegia, Georgia și Elveția. Pe de altă parte, în staff-ul tehnic al naționalei U18, alături de Cătălin Tănase (antrenor principal) se mai regăsesc Larisa Toma, Monika Broșovszky-Boriga (secunzi) și  Valerian Ioan (director tehnic). Cu două săptămâni înainte de plecarea în Irlanda, naționala lui Tănase se va antrena și la Târgoviște.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele