Baschet | CSM Târgoviște, constrânsă în privința transferurilor! Tribunalul Dâmbovița a decis un nou termen în procesul Dikeoulakos

Publicitate

Momente tot mai delicate pentru echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Cum Tribunalul Dâmbovița a dat un nou termen în “speța Dikeoulakos”, până pe 2 august, formația dâmbovițeană rămâne în continuare constrânsă în ceea ce privește transferurile pentru noul campionat.

Actuala situație a provocat îngrijorare maximă în rândul conducerii CSM. Mai mult de atât, oficialii clubului târgoviștean vor dezbate acest subiect numai după pronunțarea instanței. „Pentru buna informare a iubitorilor baschetului, dorim să facem cunoscut faptul că în aceste condiții echipa noastră va suporta în continuare sancțiunile impuse de BAT-FIBA și Federația Română de Baschet. Concret, rămânem în continuare blocați în privința libertății de efectua transferuri, rămânând foarte puține jucătoare eligibile pentru a fi legitimate la clubul nostru. Săptămâna aceasta va avea loc o întâlnire între reprezentații municipalității, conducerea clubului și staff-ul tehnic al echipei, în urma căreia se va cunoaște viitorul echipei de baschet. Având în vedere existența unui dosar pe rolul instanței, CSM Târgoviște își rezervă dreptul de a dezbate subiectul dosarului numai după pronunțarea instanței”, se precizează într-o informare pe pagina de facebook a clubului târgoviștean.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele