Bărbat din Moreni, reținut pentru că a provocat distrugeri mai multor bunuri dintr-un magazin

Publicitate

Ionuț Parghel

Un bărbat de 38 de ani, domiciliat în orașul Moreni, a fost reținut de polițiștii din localitate pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru distrugere.

Conform unei informări IPJ Dâmbovița, în zilele de Crăciun și de Sfântul Vasile, pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi provocat distrugeri mai multor bunuri dintr-un magazin, aflat la intrarea în urbea morenară.

“Ieri, 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 38 de ani, din Moreni, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Astăzi, 14 ianuarie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea de măsuri preventive.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în zilele de 25 decembrie 2019 și 1 ianuarie a.c., pe fondul consumului de alcool și al unui conflict, bănuitul ar fi provocat distrugeri mai multor bunuri dintr-un magazin (n.r.aflat la intrarea in municipiul Moreni).

Totodată, acesta ar fi amenințat un bărbat, de 52 de ani,  și ar fi tulburat ordinea și liniștea public”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!