Bărbat de 50 de ani, cercetat pentru furt de polițiștii din Moreni

Publicitate

La data de 30 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au identificat principalul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în persoana unui bărbat de 50 de ani, din Valea Lungă.

Din cercetări a reieșit că, în cursul aceleiași zile, bănuitul ar fi pătruns în gospodăria unui bărbat de 42 de ani și ar fi sustras mai multe unelte pentru grădinărit. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate. Față de cel în cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Pentru a nu risca să deveniţi victima hoţilor, poliţiştii vă recomandă:

Împreună cu vecinii de încredere, asigurați un sistem reciproc  de supraveghere a locuințelor, în special când sunteți plecați.

Acordaţi o atenţie deosebită persoanelor străine pe care le primiți în gospodărie! Feriţi-vă de persoanele care nu prezintă încredere!

Învăţaţi şi copiii sau persoanele în vârstă pe care le aveţi în grijă să nu primească necunoscuţi în curtea locuinţei.

În mediul rural, cetăţenii sunt sfătuiţi să adopte măsurile minime de autoprotecţie (instalarea unor sisteme de închidere a locuinţelor şi anexelor gospodăreşti, iluminarea perimetrului gospodăriei).

Biroul de presă al IPJ Dâmbovița

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!