Bărbat aruncat din tren şi bătut crunt de controlor şi câţiva călători | VIDEO

Publicitate

Ștefan Khalil
Incredibil în ce lume trăim! Un bărbat a fost aruncat din tren în gara Milova de controlor și câțiva dintre călători, după care l-au bătut cu pumni și picioarele. Polița îi anchetează acum pe agresori.

La începutul acestei săptămâni, un bărbat care se afla într-un tren personal de Arad-Simeria, a fost aruncat ca un obiect de câțiva călători și controlorul de bilete. După ce a fost dat jos, controlorul a început să-l lovească cu picioarele pe bărbat, după care, un tânăr din tren, împreună cu o femeie, au început şi ei să dea fără milă în acesta. Nimeni nu a intervenit în ajutorul bărbatului.
Scandalul ar fi pornit de la faptul că bărbatul în vârstă de 43 de ani nu avea bilet de tren și se afla în stare de ebrietate. Acesta a recunoscut că nu avea bilet, dar a susținut că s-a dus la controlorul să-i ceară unul. Bărbatul a lucrat în judeţul Timiș, ca cioban și acum era în căutarea unui loc de muncă.
Polițiștii de Transporturi Feroviare au fost înștiințați de cele întâmplate. Aceștia vor cerceta cazul și îi vor chestiona pe cei care l-au lovit pe bărbat.

Sursă video: aradon.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!