Au pus monopol pe podium! Sportivii de la CSȘ Târgoviște au cucerit șase medalii la Naționalele Școlare de lupte. Tania Ionescu și Antonio Coman au devenit campioni ai României

Publicitate

Ionuț Parghel
Avalanșă de medalii pentru sportivii dâmbovițeni prezenți la Campionatul Național Școlar de lupte libere și lupte feminine. Numai puțin de șase sportivi de la CSȘ Târgoviște, antrenați de Cornel Cornea și Georgiana Filip, au urcat pe podiumul de premiere al concursului desfășurat la Sfântu Gheorghe, la sfârșitul săptămânii trecute.

Din delegația clubului târgoviștean cele mai strălucitoare medalii au fost obținute de Tania Ionescu și Antonio Coman, după ce au avut parte de evoluții excelente pe întreaga durată a competiției. Tania a devenit campionă a României la categoria 57 de kilograme, iar Antonio a obținut aurul în limitele categoriei 110 kilograme. Pentru CSȘ Târgoviște singura medalie de argint a fost cucerită de Andreea Minescu, la 65 de kilograme. În schimb, Elena Nae (46 kg), Andrei Burcea (55 kg) și Adrian Bârdeș (80 kg) au intrat în posesia bronzului la Sfântu Gheorghe. De asemenea, Simona Ionescu (49 kg) a încheiat concursul aproape de podium, pe locul 5. Cele șase medalii obținute la Naționalele Școlare a provocat multă bucurie în rândul staff-ului tehnic de la CSȘ Târgoviște. “A fost dezastru național! Sportivii de la CSȘ Târgoviște și-au făcut foarte bine datoria, iar la final au cucerit o multitudine de medalii. Școala  târgovișteană de lupte ține stindardul sus și arată că este una dintre cele mai bune din România. A fost o atmosferă frumoasă la Sfântu Gheorghe, dar în același timp s-au făcut eforturi deosebite pentru ca delegația CSȘ-ului să se prezinte în cele mai bune condiții la aceste Naționale. A fost mobilizare generală din partea tuturor, iar pe suprafața de tatami sportivii noștri au arătat o determinare extraordinară”, ne-a declarat Cornel Cornea.  La sfârșitul acestei săptămâni, Antonio Coman va participa la Internaționalele de cadeți ale României.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!