Au distrus drumul, acum plătesc! Reparații pe cheltuiala proprie, amenzi și restricții de circulație. Primele măsuri pentru exploatatorii forestieri din zona montană dâmbovițeană

Publicitate

”Au distrus drumul, acum plătesc!”

După ce le-a declarat ”război” exploatatorilor de lemne din zona montană, pentru că au distrus porțiuni importante din DJ 714, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat și primele sancțiuni pentru cei care nu respectă munca autorităților și nici banii din vistieria publică.

”Până miercurea viitoare, 17 noiembrie, proprietarii amenajărilor silvice din cauza cărora nu se mai poate circula pe porțiuni întregi ale DJ 714 Glod – Sanatoriu Moroeni – Zănoaga trebuie să refacă drumul pe banii lor.  Echipele trimise în teren au dat și trei amenzi cu valoare totală de 15.000 de lei. Pe lângă aceste sancțiuni, am mai  decis intensificarea controalelor în zona exploatațiilor forestiere din munte, astfel încât mașinile care transportă lemne să nu mai folosească drumul DJ 714 în weekenduri”, a transmis astăzi șeful administrației județene.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!