“Atmosfera este una pozitivă. Privim cu încredere acest joc”

Publicitate

Urban Titu pregătește în liniște meciul cu AS Colibași din primul tur al Cupei României. Divizionara C dâmbovițeană vizează doar victoria în disputa cu câștigătoarea Cupei la nivel județean din Argeș.

Noua conducere tehnică de pe “Orășenesc” consideră că echipa este pregătită pentru înfruntarea cu argeșenii, chiar dacă disputa va avea loc pe teren străin, mâine, de la ora 17,30.

“Atmosfera este una pozitivă. În fiecare zi încercăm să mai aducem jucători pentru completarea lotului. Sperăm să fim pregătiți și să facem o figură frumoasă, chiar dacă până acum nu am disputat niciun meci amical. Privim cu încredere acest joc și vom merge pregătiți la Colibași. Teoretic, pe hârtie, suntem favoriți în acest meci. Vom merge acolo să prestăm un joc bun. Singurul dezavantaj al nostru e reprezentat de faptul că am început târziu pregătirea. Ușor, ușor vom pune lucrurile la punct și vom ajunge să ne îndeplim obiectivele”, ne-a declarat Mihai Dinu, antrenorul Urbanului.

Ultimele noutăți din cadrul lotului de pe “Orășenesc” sunt Cristian Cioran (atacant – Astra II), Cristian Doncilă (mijlocaș – Astra II ) și Cosmin Stăncuțu (mijlocaș – Olimpic Cetate Râșnov).

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele