Atletism. “Încălzire” pentru Europene! Diana Ivăncescu, în focurile Naționalelor de seniori și tineret

Publicitate

Pentru Diana Ivăncescu a venit momentul adevărului! Calificată la Campionatul European de juniori I, atleta de la CS Târgoviște vizează, astăzi și mâine, o evoluție cât mai bună la Campionatul Național pentru seniori și tineret, găzduit de stadionul “Nicolae Dobrin”, din Pitești.

Sportiva antrenată de Desdemona Banu-Ionescu  va fi angrenată la Naționalele din “Orașul lalelelor” în probele de 3 000 m obstacole și 5 000 m pentru tineret. Obiectivul Dianei la Pitești este câștigarea unei medalii. Naționalele de seniori și tineret vor reprezenta pentru atletă și “încălzirea” pentru Europenele de juniori I, de la Grosetto (Italia), din perioada 20-23 iulie. Atleta târgovișteană simte că poate termina pe podium la Pitești.

“M-am pregătit foarte mult pentru aceste Naționale. Sunt încrezătoare că pot obține o medalie. La 3 000 m obstacole vreau să obțin argintul, iar la 5 000 m, unde particip pentru prima dată, îmi doresc să fac o figură cât mai frumoasă”, ne-a declarat Diana Ivăncescu.

Pe de altă parte, Desdemona Banu-Ionescu are mare încredere în potențialul elevei sale la Naționalele de seniori și tineret. “Ca antrenor mi-am făcut datoria de a o pregăti cât mai bine. Se află într-o formă foarte bună, iar acest fapt mă bucur enorm. Am încredere în ea că își poate atinge obiectivele propuse la Pitești”.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!