În atenția studenților: Eveniment la Universitatea Valahia Târgoviște

Publicitate

Marți, 6 martie, Universitatea “Valahia” din Târgovişte va organiza, între orele 12:00 – 14:00, în Campusul  universităţii – Corpul B, amfiteatrul B 012, evenimentul Erasmus Open Doors. Cu această ocazie, vor fi promovate oportunităţile de studiu şi practică pentru studenţi în cadrul programului european Erasmus+. Viitorii studenţi Erasmus+ vor avea ocazia de a se întâlni cu foşti studenţi Erasmus şi cu reprezentanţi ai universităţii.

La eveniment vor participa și două studente ale Universității din București, reprezentate ale ESN (Erasmus Student Network), care vor face o prezentare a programului Erasmus, ESN și despre experiența lor dobândită în cadrul mobilităților Erasmus efectuate.

Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport în perioada 2014-2020.

Cu un buget total de 14,7 miliarde de euro pe o perioadă de șapte ani (2014 – 2020), Erasmus+ își propune să contribuie la dezvoltarea competențelor și angajabilității (capacității de inserție profesională) prin oferirea unor  oportunități de educație, formare și activități de tineret sau sport. Acest buget este cu 40% mai mare decât nivelul precedent al cheltuielilor din perioada 2007-2013 și reflectă importanța pe care UE o acordă acestor domenii și angajamentul de a investi în ele.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!