Așteptările realiste ale managerului Spitalului Găești de la viitorul ministru al Sănătății

Publicitate

Managerul Spitalul Găești a anunțat, astăzi, ce așteaptă de la viitorul ministru al Sănătății. Într-o relatare pe pagina personală de Facebook, Laurențiu Belușică cere viitorului șef al Sănătății dotări pe măsură pentru spitalul din Găești.

“Ce aștept eu de la viitorul meu ministru. Să-mi dea 100 de reductoare oxigen, împrumut o stație stocare oxigen (până când o iau eu pe a noastră prin program), 4 anesteziști și un operator de barocameră”.

Pe de altă parte medicul transmite ce poate oferi în schimb. “135 de paturi pentru COVID spitalizare continuă,  8 de ATI cu linie de gardă și tot personalul spitalului care a îngrijit până acum aproape 1 500 de pacienți COVID”.

În schimb, zilele trecute, medicul a mai cerut viitorului ministru al Sănătății să construiască un spital modular de 1500 de paturi și să mute acolo tot personalul din spitale vechi demolabile. Apoi să-l înceapă pe al doilea.

Medicul Laurențiu Belușică a transmis că luni, la ședința DSP cu CNAS, a constatat că are sprijin total al celor două instituții, cărora le-a mulțumit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!