Asociația Peștera Padina acuză CJ Prahova: 4 kilometri din TransBucegi, blocați de zăpadă

Publicitate

A nins ore bune în Bucegii dâmbovițeni, depunându-se strat consistent de zăpadă și fiind nevoie de intervenția drumarilor.

Însă doar drumarii dâmbovițeni s-au mobilizat și au trecut la deszăpezire, cei din Prahova sunt acuzați că au lăsat cei 4 kilometri din ”custodia” lor la voia întâmplării.

Din Dâmbovița, Asociația Peștera Padina a transmis în urmă cu câteva ore: ”Cei 4 Km din TransBucegi, aflați pe teritoriul județului Prahova blocați de zăpadă!

Ninge de aseară (n.n. marți seară), dar probabil în biroul domnului Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, este cald și bine.

Nu contează că noi avem sute de turiști prinși în nămeți, nu contează că în caz de intervenție nu se poate circula!

Cine răspunde pentru acest dispreț?

Info de ultimă oră: se circulă perfect pe Sanatoriu (DJ 713), felicitări Consiliului Județean Dâmbovița, felicitări LDP (n.n. Lucrări Drumuri și Poduri, societatea dâmbovițeană care se ocupă de deszăpezirea drumului montan în Dâmbovița)!”, au transmis reprezentanții Asociației Peștera Padina.

Vă reamintim că zona montană din ambele județe este încă în cod portocaliu de vânt și ninsori până în această seară, la ora 22.00.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!