În aproximativ un an, sute de locuri de muncă concentrate în zona Ulmi

Publicitate

Noi lucrări de construire ale companiilor ARCTIC şi KABLUTRONIK la Ulmi! Pe 7 iulie 2017, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a semnat autorizaţia de construire privind executarea lucrărilor aferente celei de-a doua etape a noii unităţi de producţie de la Ulmi, aparţinând SC ARCTIC SA.

Prima etapă a proiectului a vizat atât unitatea de producţie efectivă, cât şi un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru tiruri şi autoturisme, cabină poartă şi clădiri conexe, alei carosabile şi pietonale, amenajări spaţii şi sistematizare verticală, împrejmuire, branşamente utilităţi şi organizare de şantier.
În această etapă, în continuarea lucrărilor, vor fi realizate: depozit de produse finite, staţie de tratare a apelor uzate, staţie pompe şi rezervoare de incendiu, remiză de pompieri, bazin de retenţie, relocare canal, staţie transformare, drumuri şi platforme.
Lucrările au o valoare de peste 35 milioane lei, urmând a fi executate în 24 de luni de la data începerii acestora.
Odată cu această investiție, SC ARCTIC SA va deveni unul dintre cei mari producători din Europa, în domeniul producției de mașini de spălat.
De asemenea, ca urmare a solicitării SC KABLUTRONIK SRL, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a semnat şi certificatul de urbanism aferent montării reţelelor de canalizare sub presiune, pe DN 71, în comuna Ulmi. Investiţia va asigura în zonă descărcarea apelor uzate în reţelele de canalizare menajeră. Prin acest demers, vor fi relocate sute de locuri de muncă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!